Jamie en Eric

Aankoopklanten Leiden

Dankzij Danny's vakkundigheid en inzicht in de markt wonen wij nu in ons droomhuis waarvan wij dachten dat deze uit ons bereik was. Van bezichtiging tot aan zitten bij de notaris, Danny was er voor ons en konden wij met al onze vragen bij hem terecht. Mochten wij ooit willen verkopen en iets anders wil kopen dan klop ik bij Danny aan :-)

10

John en Ina

Verkoopklanten Leiden

Danny als Makelaar is voor ons een zeer goede keuze geweest! Door zijn inzet en kennis van zaken is ons Appartement in de Apollolaan te Leiden heel snel en goed verkocht. Zowel voor de koper als voor ons een hele fijne, persoonlijke samenwerking. En ook heel fijn dat hij de bezichtigingen tijdens onze vakantie deed en ook zelfs s’avonds en in het weekend! Wij bevelen hem echt aan! Danny is echt een Topper, een dikke 10+ van ons

10

Jill

Verkoper Amsterdam

Danny de Makelaar heeft een persoonlijke aanpak. Hij luistert, komt met goede ideeen en beschikt over gedegen marktkennis.
Hij komt afspraken na, houdt je frequent op de hoogte en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Bij het verkopen van je huis komt veel kijken; Danny ontzorgt waar hij kan en denk mee in elke stap. Super fijne samenwerking en enorm blij met het resultaat!

10

Christa en Jaap

Verkopers Hillegom

Wij hebben genoten van de dienstverlening van Danny de Makelaar.
Wij hadden een bijzondere woning aan de Hillegomse beek. Met Danny de Makelaar net zo lang samen gewerkt tot we een presentatie zowel in foto’s, als in video en ook in tekst hadden waar we zeer tevreden mee waren. Binnen enkele weken hadden wij een zeer geïnteresseerde koper.
Danny heeft de onderhandelingen zeer plezierig uitgevoerd voor zowel de koper als voor ons. Danny werkt zeer transparant en heeft altijd tijd en geduld voor de klant. Daarom is het een heel plezierig traject om je huis met de dienstverlening van Danny te verkopen.
Wij zijn zeer tevreden met het verkoopproces en het uiteindelijke resultaat.
Wij geven Danny de Makelaar een dikke 9 voor de dienstverlening en bevelen Danny van harte aan.

9

Tessa en Niek

Verkoopklanten Zoetermeer

Danny is een fijn persoon. Zelfs nadat hij weg ging bij zijn vorige werkgever heeft hij ons huis als een pro verkocht. Wij zijn nog steeds blij dat wij jou als verkoopmakelaar/aanspreekpunt hadden. 
Zelfs op je vrije dagen stond je in ons huis een open dag te houden en dankzij jou hebben wij ons huis verkocht!
Mochten wij of bekenden om ons heen ooit nog een makelaar nodig hebben dan weten we jou te vinden! 

10

Ellen

Verkoopklant Leiden

Danny sold my apartment in Leiden (President Steinstraat) in December/2022. I had a great support during the whole process and I highly recommend him as a real estate agent.
He always tried to schedule all the viewings in the same day to make easier for me to be out of my house only a few times. He was super flexible with the viewings and scheduled some on weekends, also kept me updated about the people who visited the apartment. 
My apartment was quickly sold with a good price. Thanks again!

10

Milad

Aankoopklant Leiden

Danny was incredible in helping me and my wife buy our first apartment here in the Netherlands. We had been looking for a while and had a lot of difficulty navigating the process. Danny was very accommodating with the viewings and took his time to explain the history of the apartment. He also explained the whole buying process in a way that made it easy for us to understand. I strongly recommend his services and would love to work with him again in the future.

10

Tineke, Bep en Joke

Verkoopklanten Hillegom

Danny heeft ons prima geholpen met de verkoop van ons appartement. Hij gaf deskundig advies en dacht mee over onze wensen. Vooral de persoonlijke benadering was prettig en zijn bereikbaarheid was zeer goed. Wij waren zeer tevreden.

9

Melvin & Melissa

Verkoopklanten Leiderdorp

Danny heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis. Voorziet je van advies en is erg vakkundig. Ook vanuit de kopers hebben wij te horen gekregen dat de rondleiding perfect was. Ik zou Danny de Makelaar zeker aanbevelen.

9