Aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning is een prachtige stap. U koopt een woning niet voor even, maar voor een langere tijd waarbij u hoopt veel nieuwe herinneringen te maken. Graag help ik u met het vinden en kopen van deze woning. 

Bij het kopen van een woning of appartement komt er veel kijken. Wat kan ik besteden? Wat is de staat van de woning? Hoe werkt het met taxeren en wat staat er nou eigenlijk allemaal in die koopovereenkomst? Veel vragen waar ik u graag bij help.

Danny de Makelaar is een kleinschalig kantoor waarbij u persoonlijke begeleiding krijgt gedurende het gehele proces. Bij ons bent u geen nummertje, maar krijgt u alle aandacht die u verdiend. Nadat we persoonlijk kennis hebben gemaakt gaan we aan de slag. Bij elke bezichtiging ga ik met u mee, waarbij ik met een kritische blik de woning bekijk. Op deze manier kunt u zich bezig houden met hoe u de woning zoal in zou delen en richt ik mij op de belangrijke aandachtspunten van de woning.

Gaan we ervoor? Enthousiast?! Dan doe ik de bemiddeling om de woning voor de juiste prijs en juiste voorwaarden voor u aan te kopen, wordt er een taxatie ingepland en kunt u met uw, of onze hypotheekadviseur aan de slag. Het doel van Danny de Makelaar is dat u in dit proces volledig ontzorgd wordt.

Danny de Makelaar denkt graag met u mee van het begin tot de daadwerkelijke oplevering van de woning. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? En zou u graag advies willen van A tot Z? Persoonlijke begeleiding van iemand die de markt kent en graag met u mee denkt? Dan nodig ik u graag uit voor een kop koffie of thee en neem ik u graag mee in mijn werkwijze!

Neem direct contact op