Over Danny de Makelaar

Even voorstellen.

Mijn naam is Danny Pelgrim, geboren in Leiden en woonachtig in het mooie Voorschoten. Na mijn opleiding Commerciële Economie en werkzaam te zijn geweest binnen de recruitmentsector, heb ik mij omgeschoold tot Makelaar Wonen KRMT.

Met mijn eigen makelaardij Danny de Makelaar wil ik écht een verschil maken binnen de makelaardij. Door de juiste tools te gebruiken en een flinke dosis positieve energie zorg ik voor een zeer prettige ervaring bij de verkoop of koop van uw woning. U koopt of verkoopt niet elke dag een woning, daarom help ik u hier graag bij.

Een woning kopen of verkopen is een belangrijk moment in uw leven. Ik begeleid u door dit proces met de aandacht die u verdient, óók in het weekend!

Neem direct contact op

Voordelen van Danny de Makelaar

Persoonlijke dienstverlening

De kracht van Danny de Makelaar zit in de compactheid met persoonlijke aandacht die u verdient. Het gehele traject doen we samen, van A tot Z. Geen backoffice, geen ruis op de lijn en snelle communicatie! Ik adviseer, u bepaalt de koers.

Verkoop met succes!

Door de juiste strategie toe te passen verkopen wij uw woning of appartement tegen de beste prijs met de juiste voorwaarden. Door diverse mediakanelen te gebruiken, zorgen we voor een goede zichtbaarheid en zo veel mogelijk bezichtigingen.

Opvallende marketing

Verkopen is een vak. Een woning verkopen is meer dan een advertentie op Funda plaatsen. Dit is een mooi begin, maar er komt veel meer bij kijken dan dat! Zo werken wij met een zeer enthousiast team van fotografen om uw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen via foto’s en video. Uiteraard schrijven wij een pakkende tekst en verzorgen wij een professionele inmeten van uw woning volgens de NEN2580.

Vertrouwen

Danny de Makelaar is gecertificeerd makelaar en staat geregistreerd bij Vastgoedcert. Door op de hoogte te blijven binnen de markt met de daarbij horende regelgeving volg ik diverse cursussen. Daarbij ben ik een man van mijn woord en kom al onze afspraken na.

Enthousiasme

Één van de allerbelangrijkste zaken. Ik heb lol in mijn werk. Zo weet u zeker dat uw woning met passie wordt verkocht en dat mogelijke kopers ook een goede ervaring krijgen.

Gastvrijheid

Alleen door de weeks komen kijken bij een woning? Dat is bij Danny de Makelaar niet van toepassing. Door meer mogelijkheden te bieden dan door de week tijdens werktijden krijgen meer mensen de mogelijkheid om uw woning te komen bewonderen. Het resultaat? Meer kijkers en potentiële kopers! Niet met haast door de woning, maar met genoeg tijd om met vertrouwen ervoor te willen gaan!