Verkoop

De verkoop van uw woning of appartement is een bijzonder moment. Iets wat u niet dagelijks doet en waar veel bij komt kijken. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede klik heeft met uw makelaar. Danny de Makelaar adviseert over het proces waarbij u de koers bepaalt. 

Danny de Makelaar is geen standaard makelaarskantoor. Bij ons is de klant écht koning. Hoe wij dat doen? Bij ons bent u geen nummertje. U wilt ontzorgd worden en uw woning voor de beste prijs met de beste voorwaarden zien te verkopen. Danny de Makelaar voorziet hierin door zo veel mogelijk kijkers de gelegenheid te geven om bij uw woning te komen kijken. Oók in het weekend staan wij daarom voor u klaar.

Bij Danny de Makelaar heeft u één aanspreekpunt. U kunt het vast wel raden; Danny! Gedurende het hele proces van de verkoop bent u van het begin tot en met de oplevering met één persoon in contact. Wel zo makkelijk. 

De huizenmarkt is altijd in beweging, hierdoor de waarde van uw woning ook. Bent u voornemens om uw woning of appartement te verkopen? Vraag dan een gratis waarde-indicatie aan, dan kom ik graag bij u thuis langs. Hierbij neem ik u mee in de werkwijze van Danny de Makelaar.

Danny de Makelaar is actief in de regio Leiden, Leidschendam, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Hillegom, Zoeterwoude én Zoetermeer.

Neem direct contact op